En vakker reise og opplevelse for kropp og sinn

Yoga er en vakker form for trening. Med et åpent sinn og armer vil Yoga for mange være en ubeskrivelig opplevelse som kan sette et nytt perspektiv på livet, og ikke minst få kroppen i form. En form for meditasjon med treningen av både kropp og sinn er det bare Yoga kan tilby på. Du kan begynne med Yoga uten noe problem. Det er en lett forståelig treningsform som mennesker i enhver alder kan være en del av. Med mange ulike former av Yoga er mulighetene uendelige. Derfor kan et hvert menneske nyte Yoga uten noen problem.

Fire tips for nybegynnere av Yoga

Yoga er en av de mest populære formene for trening nå til dags, og med enda økende popularitet ser du den positive effekten Yoga har på menneskers liv. Men, med dette kommer det et ansvar og en forståelse av Yoga. Det er en treningsform med lang tid dyp historie som går flere hundre år tilbake. Med dette finnes det mange ulike tips, som gjør det vanskelig å velge hvilket som er korrekte. Vi har samlet fire av de beste tipsene når det kommer til Yoga, laget av det beste Yoga-ekspertene fra hele verden.

Tips 1. Du vil ikke være en nybegynner for alltid!

Dette er din sjanse til å akseptere det å være en nybegynner som ikke vet mye om Yoga, men som fortsatt ønsker å prøve noe nytt. Det er ekstremt store styrker bak den tankegangen, og dette kan være en god start for å forstå Yoga i sitt hele. Mange Yoga-eksperter sier at hvis de kunne oppleve å være en Yoga nybegynner en gang til, ønsker mange at var mer tid stedet, og ikke stresset så mye selv om det kan være nytt og skummelt. Det viktigste er å nyte øyeblikket og oppnå indre harmoni.

Tips 2. Unngå å sammenlign deg med andre i rommet.

En hver person har sin egen grunn til å gjøre Yoga. Når du gjør Yoga, så er du i kroppen din, på yogamatten og samtidig i din egen opplevelse. Det kan være lett å se seg rundt på andre mennesker, å tenke hvorfor er ikke du like myk, eller ikke kan utføre en like god posisjon. I stedet for dette, hør på instruktøren og følg dens tips til hvordan du kan forbedre deg. Yoga er en personlig opplevelse, og burde derfor ikke få negativ effekt fra sammenligning av andre mennesker. Det viktigste er hva du kan oppnå som en egen person.

Tips 3. Pusting er den viktigste delen av Yoga

Det sies av en hver Yoga-ekspert, at pusting og pusterytmen er det viktigste aspektet ved Yoga – og kan være den viktigste delen å sette fokus på som nybegynner. Hvis du har pushet deg selv for å komme inn en vanskelig posisjon og har mistet pusten, burde du ta et skritt tilbake. Prøv på nytt igjen og finn pusten mens du utfører posisjonen. Hvis pusten ikke henger sammen eller posisjonen er vanskelig å utføre, burde du revurdere og finne en ny posisjon. En god pusterytme kan koble deg til kroppen og gi deg en bedre Yoga opplevelse.

Tips 4. Mye emosjonell energi blir lagret i kroppen

Mennesker lagrer mye emosjonell energi i kroppen sin på en daglig basis, og dette kan også ha blitt lagret over lang tid. For mange kan Yoga være en nøkkel til å slippe ut disse følelsene, som også kan skape mange emosjonelle stunder mens du gjør Yoga. Hvis du finner deg i en slik situasjon, la følelsene komme ut og rens kroppen din fra stress og vonde følelser. Det ville vært vanlig å holde tilbake på disse følelsene, men for å kunne utføre Yoga korrekt, er det å være åpen til sine egne følelser Alpha Omega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *